– 28 november: Horeca Antwerpen Gaat Lokaal

28 november uitnodiging Horeca Antwerpen Gaat Lokaal

 

Horeca Antwerpen en omstreken nodigt u van harte uit op de eerste editie van HORECA ANTWERPEN GAAT LOKAAL.

Discussieer mee over de problematieken en uitdagingen van onze sector...

WAT

Horeca Vlaanderen, waar wij als lokale beroepsvereniging deel van uitmaken, verdedigt de belangen van onze sector en is steeds op zoek naar mogelijke opportuniteiten en verbeteringen. Wij strijden voor een beter ondernemingsklimaat op Europees, federaal, Vlaams en ook lokaal niveau.
Voor het innemen van standpunten, het ondernemen van acties en het verdedigen van de belangen is de input van onze leden en bestuursleden van groot belang. Het zijn allemaal ondernemers die dagelijks met beide voeten in het vak staan.

Horeca Antwerpen gaat lokaal is een samenkomst van lokale horecaondernemers om constructief te discussiëren over de (lokale) horeca sector en problematieken, het beleid etc.

DOEL

Het doel is om alle Antwerpse horecaondernemers de kans te geven hun mening en visie te uiten over het huidige klimaat waarin moet gewerkt worden en al de verplichtingen en zorgen die daarbij horen. Als resultaat willen we voldoende buskruit krijgen in onze strijd voor een betere horecasector.

Graag willen wij u daarom uitnodigen om mee de discussie aan te gaan en de huidige horecasector, -problematieken en -opportuniteiten verder in kaart te brengen vanuit uw standpunt. Samen met de andere Antwerpse ondernemers zullen we een kader scheppen waar we allen achter kunnen staan en verdedigen.

WANNEER

Maandag 28 november

WAAR

Huisbrouwerij Pakhuis

Vlaamse Kaai 76
2000 Antwerpen

PROGRAMMA

- 16u00 Ontvangst
- 16u30 Inleiding door Davy Brocatus I voorzitter Horeca Antwerpen
- 16u45 Ronde tafel Noord/Centrum/Zuid
- 17u30 Receptie
- 19u Einde

Hopende op uw aanwezigheid

Hebt u nog een vraag? Contacteer ons via het contactformulier of telefonisch bij Kevin: 0475 45 40 63

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *