IkKoopAntwerps

Voor ondernemers: registreer uw zaak via IkKoopAntwerps.be

Antwerpen lanceert IkKoopAntwerps.be om Antwerpse handelaars en horeca te ondersteunen. Zet uw aanbod ook op een van de platformen onder ‘IkKoopAntwerps.be’ zodat iedereen online bij u kan winkelen, proeven en genieten.

Klanten vinden de weg via www.IkKoopAntwerps.be. Via deze link kunnen ze doorklikken naar de deelnemende platformen.

Registreer uw zaak op deze platformen

Eshop Antwerpen

Eshop Antwerpen biedt een overzicht van alle Antwerpse handelszaken met een webshop. Heeft u interesse om in het overzicht van Eshop Antwerpen opgenomen te worden? Registreer uw zaak dan op de website van Eshop Antwerpen.

Cadeaubon Antwerpen

Cadeaubon Antwerpen bundelt lokale ondernemers in één cadeaubon die de ontvanger kan besteden bij een handelaar naar keuze. Wenst u deel te nemen? Schrijf u in op de website van cadeaubon Antwerpen.

Let’s support

Met Let’s Support helpt DinnerGift restaurants en KMO’s om online cadeaubonnen aan te bieden. Uw klanten vinden u terug via uw persoonlijke pagina op het DinnerGift platform of met een simpele knop op uw eigen website. Meld u aan via Letssupport.be

#Horecacomeback

Het nieuwe initiatief #Horecacomeback ondersteunt horecaondernemers in deze moeilijke periode. Meld u aan voor #Horecacomeback zodat iedereen die wil een waardebon kan aankopen van uw zaak.

Take away

Populaire bestel- en bezorgplatformen Uber EatsTakeaway.com en Deliveroo laten de activatiekosten (gedeeltelijk) vallen voor restaurants die zich deze periode aansluiten.

Naast bovenstaande initiatieven, hebt u uiteraard nog mogelijkheden, want ondernemers steunen ondernemers. U vindt een lijst op ondernemeninantwerpen.be met diverse ondernemersinitiatieven.