Nieuws Horeca Antwerpen

Nieuws Horeca Antwerpen / Afbeelding & link Horeca Krant

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Vul je E-mail hier in

Nieuwsberichten

 

In Antwerp we speak Diamond

U merkte het misschien al in het straatbeeld: de campagne van ‘In Antwerp we speak diamond. Antwerp Diamond Capital’ is volop van start gegaan.

Doe mee aan Antwerp Diamond Capital en plaats de afbeelding in uw handtekening! Heeft u in uw zaak een beeldscherm, dan kunt u ook het filmpje laten afspelen.

Wie interesse heeft om een diamond drink te organiseren, vindt de steekfiche met meer informatie via onderstaande link.

 

Open Brief LEZ - Horeca Antwerpen & Antwerp Hotel Association

De perverse milieu adrenaline

Update lage-emissiezone in Antwerpen

Update met relevante weblinks

Slim Naar Antwerpen Logo

Lage-emissiezone in Antwerpen vanaf 01/02/2017

Antwerpen gaat voor betere en gezondere lucht en weert vanaf 1 februari 2017 de meest vervuilende voertuigen in de binnenstad. Ben je van plan om met je voertuig naar Antwerpen te komen? Of heb je klanten die met hun wagen of motorhome naar Antwerpen afreizen? Ontdek hier wat de lage-emissiezone voor jou en jouw klanten betekent.

PERSBERICHT 29-11-16

Antwerpse horeca verenigt zich en legt lokale pijnpunten bloot

Nieuwe toelage voor aankoop en herstelling van fietsen voor toeristische logies

De stad geeft toeristische logies een subsidie van maximaal 300 euro als ze fietsen kopen om die gratis of tegen een goedkoop tarief te verhuren aan de toeristen die bij hen overnachten.

De subsidie mag ook worden gebruikt om fietsen te herstellen. Een logie is elke instelling die slaapplaatsen aanbiedt voor toeristen, van hotels tot bed and breakfasts. Een logie moet wel op het grondgebied van de stad Antwerpen zijn gevestigd om in aanmerking te komen voor de subsidie.

3 oktober Opleiding: de allergenenwetgeving toegepast in de Horeca

In het najaar van 2014 ging de nieuwe Europese allergenenwetgeving van kracht. Indien u nog niet volledig op de hoogte bent, Horeca Antwerpen organiseert hierover een opleiding. Schrijf u nu in indien u wilt weten wat wettelijk verplicht is, maar ook praktisch wat dit voor u en uw horecazaak betekent. Alle details over de verplichte interne procedure worden uit de doeken gedaan. Bovendien biedt Horeca Antwerpen u deze opleiding volledig gratis aan!

Toerisme Vlaanderen: Share Our Smile

In samenwerking met de brede toeristische sector (horeca, attracties, luchthaven, toerismediensten, ...) lanceert Toerisme Vlaanderen eind juni 2016 een grootschalige welkomscampagne: Share Our Smile

 

Doorbraak in regeling overuren

Er is een oplossing bereikt in verband met de 360 overuren van het horecaplan en er moet voor deze overuren geen eindejaarspremie worden betaald.

Nieuwe sociale gids beschikbaar

De nieuwe sociale gids, uitgegeven door het Sociaal Fonds Horeca, is beschikbaar. Hij is geschreven door zowel werkgevers- als werknemersorganisaties en biedt een overzicht van de sociale wetgeving binnen onze sector.

U kan hem hier downloaden (PDF)