Horeca Antwerpen

en omstreken

Welkom

Zie onze ledenvoordelen

Horeca Vlaanderen >

horeca antwerpen

Horeca Antwerpen Logo

Horeca Antwerpen en omstreken

Horeca Antwerpen en omstreken is een lokale afdeling van Horeca Vlaanderen en samen met de andere Vlaamse regionale vertegenwoordigingen verdedigen wij al meer dan 40 jaar de belangen van de mooiste sector van het land. Als onderdeel van Horeca Vlaanderen zijn wij maar met 1 kerntaak bezig namelijk de (Antwerpse) horeca belangen met passie verdedigen. En voor elk onderdeel, of het nu gaat over de gedragscode op drankafnameovereenkomsten voor de cafés, het hele witte kassa-traject voor de restaurants, het nieuwe logiesdecreet en Hotel Stars Union voor de hotels, de acrylamide voor frituren of de portierswetgeving voor de discotheken, lokale wegenwerken, terrasreglementen en zo voort.

Horeca Antwerpen - 40 jaar bestaan afbeelding

Ondertussen behoedt onze juridische dienst u van contractuele misstappen en onze sociale adviseurs wijzen u de weg in het doolhof van de sociale wetgeving. Via de Horeca Academie organiseren wij jaarlijks tientallen kosteloze ondernemersopleidingen en via de Horeca Echo, infobrochures, checklist en inspiratiegidsen houden wij u op de hoogte van de nieuwste wetgeving en trends. En heb je ook nog de ledenvoordelen!

Uiteraard is er niets voor niets. U bepaalt mee de toekomst van de sector en daarvoor hebben wij u nodig als lid, in ruil daarvoor krijgt u de vele voordelen en ondersteuning.

Onze werking is gebaseerd op drie pijlers:

belangenverdediging, ondersteunen en netwerken.

Belangenverdediging

Horeca Vlaanderen verdedigt de belangen van de ganse sector en strijdt voor een beter ondernemingsklimaat. Dankzij de wijdvertakte verankering is Horeca Vlaanderen actief op Europees, nationaal, Vlaams en lokaal niveau. Bij het bepalen van de algemene strategie en standpunten is er een constante input van de lokale afdelingen en vijf sectorcommissies (hotels, restaurants, cafés, nightlife en frituren).

Netwerken

Via netwerkevents, infosessies, opleidingen en workshops brengt Horeca Vlaanderen ondernemers samen om hen de kans te bieden zich verder te professionaliseren.

Ondersteunen

Horeca Vlaanderen verspreidt haar informatie via diverse kanalen (Horeca Krant, Horeca Echo, Horeca Flash, website, partners,...). De leden kunnen bovendien rekenen op snel en correct juridisch advies en kunnen genieten van een divers aanbod aan interessante ledenvoordelen

Horeca Antwerpen - afbeelding Horeca Academie

Horeca Academie

Horeca Vlaanderen biedt u, met steun van de Vlaamse overheid, de Horeca Academie aan. Verspreid over heel Vlaanderen brengen we kosteloze, kwaliteitsvolle opleidingen voor horeca-ondernemers. Het doel van deze opleidingen is het versterken van het ondernemerschap in de sector. De lesgevers zijn professionelen met een gedegen ervaring en voeling met de sector. Al de opleidingen zijn kosteloos.

Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event Horeca Antwerpen - Foto Toogpraat event

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief:

Vul je E-mail hier in

horeca antwerpen footer