Aankopen ecocheques

 

 

Wat met ecocheques?

De CAO betreffende de koopkracht der werknemers van 30 november 2015 gesloten binnen het Paritair Comité voor het Hotelbedrijf, voorziet in de toekenning van een ecocheque ten belope van maximum € 250 in het jaar 2015 en van € 250 in 2016.
Nieuw is dat de mogelijkheid wordt geboden om cheques onder de 25€ in een bruto-bedrag uit te betalen.

 

Wie komt in aanmerking en wie niet?

Elke werknemer tewerkgesteld in een onderneming die ressorteert onder het Paritair Comité voor het Hotelbedrijf; ongeacht of dat in een voltijds of deeltijds regime is.

Genieten niet van het voordeel: Studenten onderworpen aan de voordelige solidariteitsbijdragen.

 

Voordeeltarief voor leden van Horeca Vlaanderen

Net als vorig jaar sloot Horeca Vlaanderen met Edenred een overeenkomst af om de leden een voordeeltarief te kunnen toestaan voor de aankoop van ecocheques.

Dit komt samengevat op het volgende neer:

A.    Voor alle volumes aan ecocheques van 1 - 25 euro wordt er een forfaitair tarief toegepast van 7 euro (inbegrepen prestatievergoeding en leveringskosten);

B.    Voor alle volumes aan ecocheques van 26 - 50 euro wordt er een forfaitair tarief toegepast van 10 euro (inbegrepen prestatievergoeding en leveringskosten);

C.    Voor alle volumes aan ecocheques van 51 - 400 euro wordt er een forfaitair tarief toegepast van 15 euro (inbegrepen prestatievergoeding en leveringskosten);

D.    Voor alle volumes aan ecocheques van meer dan 400 euro wordt er wordt er een prestatievergoeding van 3,75 %  toegekend (ipv 7%) + 20 euro aan leveringskosten.

Naar aanleiding van de publicatie van het K.B.18/03/2014 over het verplicht beveiligd transport van papieren cheques, worden de leveringskosten verhoogd met 6 EUR voor bestellingen lager dan 7500 EUR en 30 EUR voor bestellingen boven de 7500 EUR.

Dit supplement zal worden opgenomen op uw factuur met de vermelding «Supplement beveiligd transport (KB 18-03-14)

 

Hoe bestellen?

Om gebruik te maken van het voordeeltarief moet u aangelogd zijn. Ecocheques bestellen kan via deze link.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op met ons met al uw vragen, opmerkingen en/of suggesties

Contacteer ons

Volg ons op Facebook