Defibrillatoren

 

 

Elk jaar krijgen in België ongeveer 11.000 mensen buiten het ziekenhuis een hartstilstand (Sudden Cardiac Arrest). Hoe sneller men iemand kan reanimeren met gebruik van een AED (Automatische Externe Defibrillator), idealiter binnen de 6 minuten, hoe hoger de kans op overleving.

 

Een aantal horecaondernemers hebben reeds beslist een defibrillator in hun zaak te voorzien. Mocht u ook interesse hebben om een Automatische Externe Defibrillator te plaatsen dan kan u als lid van Horeca Vlaanderen genieten van een bijzonder gunstig ledentarief. Daarnaast krijgt u kortingen op het onderhoud, de plaatsing en de opleidingen. U kan al een AED aanschaffen vanaf 900 EUR BTW excl.

 

De defibrillatoren (AED’s) voldoen aan strenge technische normen en zijn heel eenvoudig in gebruik. Zowel medisch als niet medisch opgeleide personen kunnen en mogen AED’s bedienen. De toestellen zijn semi- tot volledig automatisch en u wordt duidelijk geleid doorheen het hele proces. Bovendien is het gebruik ervan geregeld in een KB: iedereen mag de AED toestellen gebruiken om bijstand te bieden.

 

Meer informatie vindt u onder meer op volgende website:
Rode Kruis - http://hartveilig.rodekruis.be/hartveilig.net?id=3379
Belgische Cardiologische Liga - http://liguecardioliga.be/?lang=nl .

 

 

Financieel Ledenvoordeel

  • - Korting tot 31 à 40% op de AED toestellen t.o.v. catalogusprijs – keuze uit 3 modellen.

  • - Korting van 25% op de toebehoren t.o.v. catalogusprijs

  • - Korting van 20% op de onderhoudscontracten, mits het contract in één keer betaald wordt, deze hebben een looptijd van 5 jaar of meer.

  • - Korting van 20% op AED gebruikersopleidingen

  • - Lange Termijn Huur, Full Solution AED Packs (AED toestel & muurkast + installatie + onderhoud + toebehoren + training) worden aangeboden aan prijsgunstige voorwaarden. Voor info, neem hiervoor contact op met Healthcare Solutions Europe.

 

Contactpunt

Onze nieuwe partner Healthcare Solutions Europe is ook bevoorrechte partner van de Voetbalfederatie en een aantal andere Belgische sportfederaties. Hun producten dragen allemaal het CE-keursmerk.

 

Contactpersoon:

Luc Ketele
Healthcare Solutions Europe
Email: info@cardiocare.be
GSM: 0491 08 70 14
Website: www.cardiocare.be

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op met ons met al uw vragen, opmerkingen en/of suggesties

Contacteer ons

Volg ons op Facebook