Elektronische maaltijdcheques

 

 

Voor het ontvangen van elektronische maaltijdcheques genieten onze leden van een mooie korting bij de drie leveranciers: Edenred, Monizze en Sodexo. Om het u gemakkelijk te maken ontwikkelden we een  platform waar u meteen bij alle drie kan aansluiten. Uw contract werkt volgens het 'no cure-no pay'-principe: als u geen elektronische maaltijdcheques ontvangt hoeft u niets te betalen. Er zijn geen vaste kosten aan verbonden.

 

EDENRED

www.edenred.be

 

Edenred is één van de 3 Belgische uitgevers van maaltijdcheques (Ticket Restaurant). Horeca Vlaanderen leden genieten een voordeeltarief wanneer klanten via een betaalterminal met elektronische maaltijdcheques wensen te betalen.

Voordelen:

Gratis instappen – normaal tarief: 104 eur excl. BTW, geen licentiekosten – normaal tarief: 5,04 eur excl BTW per maand en slechts 1,02% transactiekosten – normaal tarief: 1,50%

Hoe van het voordeel genieten?

Neem rechtstreeks contact op met Edenred op tel: 02/679.55.50 of per e-mail op cardaffiliate-BE@edenred.com en verwijs naar uw lidmaatschap bij Horeca Vlaanderen aan de hand van uw lidnummer.

 

SODEXO
www.sodexo.be


Sodexo is één van de 3 Belgische uitgevers van maaltijdcheques (Lunch Pass).

 

Voordelen:

U betaalt geen minimumkost van 0,10€ per transactie bij kleine verkopen onder de 10€, het tarief is beperkt tot 1,1% van het verkoopbedrag, u geniet van een voordelig tarief wat de transactiekosten betreft wanneer het bedrag hoger is dan 10€, dit is 1,1% van het verkoopbedrag i.p.v. 0,65€ per transactie enu betaalt geen éénmalige aansluitingskosten, dit is een besparing van 100€.

 

Hoe van het voordeel genieten?

Neem rechtstreeks contact op met Sodexo op tel: 02/547.55.88 of per e-mail op affiliates-sodexocard.be@sodexo.com en verwijs naar uw lidmaatschap bij Horeca Vlaanderen aan de hand van uw lidnummer.

 

MONIZZE

www.monizze.be

 

Voordelen:

Horeca Vlaanderen leden genieten een voordeeltarief bij Monizze wanneer klanten via een betaalterminal met elektronische maaltijdcheques wensen te betalen. U betaalt noch aansluitingskosten, noch installatiekosten. Dit is een besparing van 40€. Daarnaast 1% transactiekosten (minimum 0,03 eur voor alle bestedingen onder de 3 eur, maximum 0,10 eur voor alle bestedingen vanaf 10 eur) in plaats van een minimale transactiekost van 0,045 eur. Er is geen maandelijks abonnement en geen jaarlijkse licentie.

 

Hoe van het voordeel genieten?

Neem rechtstreeks contact op met Monizze op shop@monizze.be , of per tel: 02/891.88.00 en verwijs naar uw lidmaatschap bij Horeca Vlaanderen aan de hand van uw lidnummer.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op met ons met al uw vragen, opmerkingen en/of suggesties

Contacteer ons

Volg ons op Facebook