Klara serveert

 

 

De voorbije twee jaren stelde radiozender Klara ‘Klara serveert, VOL1 en VOL2’ voor. Twee boxen met muziek waarbij het aangenaam tafelen is. Van het ontbijt tot de calvados. Greet Van ’t veld, melomaan en gastronoom, stelde met zeer veel zorg deze prachtige CD’s samen.

 

Volgens het ritme van de dag en de maaltijden. Klassiek bij het ontwaken, met een vleugje jazz erbij tijdens de lunch, gekruide exotica bij het aperitief, een diner inclusief wals en tango en om de dag af te sluiten klassiek on the rocks. Klara Serveert is een muzikaal festijn. Met muziek om op te eten.

 

Omdat er zo enthousiast werd gereageerd op de eerste twee edities serveert Klara nu ook een derde editie, 'Klara serveert, VOL3’.

 

Leden van Horeca Vlaanderen kunnen deze CD-boxen nu zeer voordelig bestellen voor de promotieprijs van 18 euro (incl. BTW) per box.

 

Bestellen:

 

Mail uw bestelling naar  klaraserveert@horeca.be
Vermeld duidelijk:

  • - Uw facturatieadres

  • - Uw btw-nummer

  • - Welke boxen u juist wil (VOL1, VOL2, VOL3) en het totaal aantal.

Schrijf het juiste bedrag (18 euro per box) over op Ho.Re.Ca Promotie Vlaanderen vzw, IBAN BE79 7350 2218 8433 – BIC : KREDBEBB. In de mededeling meldt u welke boxen u bestelt, (VOL1, VOL2, VOL3) het aantal en uw btw-nummer.

Na betaling ontvangt u de CD-boxen en de factuur voor voldaan per post. Er worden geen extra verzendkosten gerekend.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op met ons met al uw vragen, opmerkingen en/of suggesties

Contacteer ons

Volg ons op Facebook