Legionellabeheer

 

 

AQUADOMO

Nadat u Aquadomo een grondplan met aërosolvormende tappunten (in hoofdzaak douches) met een plan of  schets van de sanitaire leidingen en toestellen (warmwaterproductie, watermeters, waterverzachters) samen met de bevoegde contactpersonen hebt bezorgd, zal Aquadomo 2 tappunten als potentieel risico identificeren.

Die kunnen als een goede indicator worden beschouwd voor legionella besmetting.
Aquadomo komt vervolgens op afspraak een staalname doen. U ontvangt nadien de analyseresultaten van hun geaccrediteerd labo, samen met de wettelijke richtlijnen rond legionellapreventie en een blanco digitaal logboek. Op die manier kan u zelf uw legionellabeheersplan uitwerken en opvolgen.  Ook inzake waterkwaliteit en recuperatie of besparing, kan u bij de ingenieurs van Aquadomo terecht.

Voordeel:
Aquadomo biedt de leden van Horeca Vlaanderen een minipreventiepakket tegen een voordelig tarief aan 299 euro (excl 21% BTW) per gebouw of met 20% korting.

Hoe van het voordeel genieten ?
Contact opnemen kan via info@aquadomo.be of op het nummer 09/242.58.39 en geef uw lidnummer door.

Het opladen van documenten kan ook rechtstreeks via de website: http://www.aquadomo.be/formulier/contact

BIOBEHEER

Biobeheer kan u als hoteluitbater ondersteunen bij het voldoen aan de legionella-wetgeving. Biobeheer is een gecertificeerd bureau voor het opstellen van de RABP en het nemen van legionella watermonsters en verzorgt hiermee een groot gedeelte inzake legionella preventie.

Voordeel:
Biobeheer biedt de leden van Horeca Vlaanderen een voordelig tarief bij het uitvoeren van een risico-analyse en het opstellen van een beheersplan.

In functie van het aantal hotelkamers geniet u van 10 tot 20% korting op de normale tarieven.

Hoe van het voordeel genieten ?  
Contacteer Biobeheer België - Dhr. Franck Maarten - 0473/80.22.86 - franck@biobeheer.be en geef uw lidnummer

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op met ons met al uw vragen, opmerkingen en/of suggesties

Contacteer ons

Volg ons op Facebook