SUEZ

 

 

SUEZ heeft de voorbije decennia heel wat expertise opgebouwd om slim te kunnen omgaan met afvalstromen. Als ondernemer in de horecasector is dergelijke partner goud waard. Niet alleen om je dag in dag uit bij te staan met maatoplossingen en je met raad en daad te helpen bij de sensibilisering van je medewerkers, maar ook om ervoor te zorgen dat je factuur voor afvalbeheer minder doorweegt op je budget. 

Afval is niet langer een kopzorg 

Ledenvoordeel

Voor de leden van Horeca Vlaanderen doet SUEZ bovendien een extra inspanning. Zodra je een contract van minimum 3 jaar afsluit, garandeert SUEZ je een besparing van 5% en meer op je huidige factuur. Ongeacht of je nu al klant bent of niet. 

Wil u gebruik maken van het ledenvoordeel? Hier kan u aanmelden.
Opgelet: u dient wel aangemeld te zijn met uw lidnummer.

SUEZ is een wereldspeler die gespecialiseerd is in de bescherming, optimalisatie en productie van essentiële grondstoffen. De groep verleent industriële en gespecialiseerde diensten aan de publieke en private sector. Als expert in het globaal beheer van afval en producent van nieuwe grondstoffen, houdt SUEZ in al zijn activiteiten en adviezen rekening met de Europese en regionale wetgevingen.

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Neem contact op met ons met al uw vragen, opmerkingen en/of suggesties

Contacteer ons

Volg ons op Facebook